Published On: vin, Noi 11th, 2016

Discurs transant al lui Dragomir: “Incepem marea ecologizare, sa ridicam toate haldele aruncate de nesimtitii din Braila / Cainii maidanezi sunt ai nostri, noi le-am dat drumul pe strazi si i-am hranit la scara blocului si acum nu ni-i dorim”

Ieri, Organizatia Judeteana PSD si-a prezentat candidatii pentru alegerile Parlamentare, intr-o atmosfera de gala. La eveniment a participat si primarul Dragomir care a tinut un discurs in care si-a rezumat activitatea desfasurata in primele 4 luni si jumatate, in fruntea municipiului. Daca pana acum edilul sef, ne-a obisnuit cu discursuri de bun simt si civilizate, discursul de ieri a fost cel mai dur de pana acum. Acesta i-a atacat direct pe cei care arunca guioanele pe statiul public, numindu-i “nesimtiti”. Mai mult, Dragomir s-a aratat iritat si de faptul ca legislatia din Romania, permite unei societati sa faca contestatie dupa contestatie, fata sa fie pedepsita. Totodata, primarul si-a prezentat si proiectele pe care a inceput sa le puna in practica si a dat asigurari ca le va continua si la anul.

”In 4 luni si jumatate, la Primarie, am inceput transformarea primelor proiecte prezentate in lucruri concrete. Sa vorbim despre transport. Anul acesta am cumparat 12 autobuze noi, dar dumneavoastra vreti sa auziti ca anul viitor vom cumpara 20 de autobuze noi, ca anul viitor vom avea statii noi si automate de bilete moderne. Anul acesta, am schimbat asfaltul si tarabele la Piata Mare si putem spune ca avem o piata de pasari mult mai moderna. Putem sa spunem ca am inceput proiectul pentru acoperisul Pietei Microhala, dar anul viitor trebuie sa vorbim despre acele piete pe care ni le dorim cu totii in oras, cu inchidere, cu sistem de climatizare, cu tarabe noi si producatori. Am inceput curatenia cu Seroplant, am terminat printre blocuri in Viziru si Buzaului. Ne mutam de saptamana viitoare in Vidin, ca incepem marea ecologizare, sa ridicam toate haldele aruncate de nesimtitii din Braila, care isi arunca gunoiul peste tot si pe care o sa ii promovam, ca sa-i vada fiecare dintre noi. Este primul pas. Sa vorbim despre caini? Vorbim, dar sunt ai nostri, nu i-au adus altii. Noi le-am dat drumul pe strazi si noi i-am hranit la parterul blocului si acum nu ni-i dorim. Trebuie sa ne asumam daca construim al treilea adapost sau nu. Unii spun ca primarul se joaca cu teatrul, cu festivaluri, cu zone de divertisment, dar eu va spun ca primarul trebuie sa aiba grija si de activitatea economica-administrativa a orasului, dar si de cea de divertisment. Sa va vorbesc despre drumuri? Nu pot, pentru ca avem o lege proasta si pentru ca trebuie sa ne pierdem vremea, sa ne injure lumea si pe mine si pe consilieri, pentru ca unii au dreptul sa faca 10.000 de contestatii”, a spus primarul.

Comentarii

comentariu

About the Author