Published On: vin, Noi 18th, 2016

Captura uriasa de tigarete

Echipele comune de control din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Albita  si Sculeni au descoperit aproximativ 10.000 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova pe care patru barbati au incercat sa le introduca ilegal in tara prin sustragerea de la controlul de frontiera.

In ziua de 16 noiembrie a.c., in intervalul orar 09.00- 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita  s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor de intrare in tara cetatenii romani Mihai R. si Florentin C., in varsta de 31, respectiv 39 de ani, care conduceau doua camioane, inmatriculate in judetul Constanta.

In aceeasi zi, in jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru intrarea in tara, cetateanul roman Vitalie B, in varsta de 34 de ani, care conducea un autoturism marca BMW X5, inmatriculat in R. Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unor controale amanuntite asupra autovehiculelor, in urma carora politistii de frontiera si lucratorii vamali au descoperit ascunse in compartimentul rotii de rezerva a autoturismului si in cabinele camioanelor, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 9.020 tigarete, de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare totala de 2.030 lei si sanctionarea contraventionala a persoanelor cu amenda in valoare totala de 22.000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-