Published On: mar, Noi 22nd, 2016

Brailenii i-au raspuns primarului Dragomir: “Strada Mihai Viteazul din cartierul Pisc pe harta si hartie figureaza asfaltata, dar in realitate ea n-a vazut asfalt niciodata, numai petris”

Ieri, pe site-ul Primariei Municipiului Braila a fost postata harta strazilor din municipiu. Primarul Dragomir a declarat de saptamana trecuta, ca dupa ce harta va fi publica asteapta reactiile brailenilor. Acesta a spus ca asteapta ca brailenii sa verifica daca strazile lor vigureaza ca asfaltate in documente si daca aceeasi este si situatia in realitate.

Brailenii s-au conformat si au verificat situatia si deja au semnalat mai multe neconcordante. Astfel acestia au sesizat ca diferite strazi care figureaza ca asfaltate, fie nu sunt asfaltate in totalitate, fie deloc.

“Strada Alecu Russo apare ca fiind asfaltata in realitate jumatate asfalt si jumate nici macar piatra nu are”, “Va rog sa verificati la fata locului sa va convingeti. Sunt tare curios sa vad daca se intampla ceva din toata aceasta verificare. Sper ca cei vinovati sa fie pedepsiti pentru hotiile si minciunile de care au dat dovada. Mult succes,D-le Dragomir”,” Strada Ion Ghica infundatura figureaza asfaltata in schimb intri in noroi piatra sa au nisip sa pus de cei care locuiesc in acea zona dar impozite platim”, “Strada Mihai Viteazul din cartierul Pisc pe harta si hartie figureaza asfaltata, dar in realitate ea n-a vazut asfalt niciodata, numai petris, hotie pe fata”, se numara printre comentariile brailenilor.

Dar sunt si braileni care il felicita pe edilul sef ca a ales aceasta transparenta si confirma ca sunt si situatia in care documentele coincid cu realitate: ”Eu am verificat strada mea si e corect trecuta! A facut foarte bine Primaria ca a afisat aceasta harta!”, “In sfarsit, o initiativa buna a primarului, nu doar praf in ochi, ca altele! Sa speram ca va continua prin masuri concrete!”

Totusi, o situatie greu de inteles a semnalat-o un brailean care a sesizat ca strada Magaziilor din Checea initial figura neasfaltata in totalitate, dar dupa comentariul sau apare ca si asfaltata. Mai mult, pentru a-si intari cele spuse braileanul a venit si cu niste poze, deoarece “se astepta sa se intample o astfel de situatie”.

harta_strazi_surpriza_infobraila“Strada Magaziilor (Chercea), strada Bujorului ( Vidin ), apar acum asfaltate in totalitate, dar, pe teren, situatia e alta. Au citit comentariile si au corectat harta. Am pozat harta initiala pentru ca ma asteptam la asta din partea lor.

Puteti gasi harta aici!

Comentarii

comentariu

About the Author