Published On: lun, Noi 14th, 2016

Braileanul Mircea Relu Vizitiu este noul sef IPJ Constanta

Braileanul Mircea Relu Vizitiu a devenit noul sef interimar al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, dupa ce comisarul sef Adrian Rapotan si-a anuntat iesirea la pensie. Vizitiu a implinit varsta de 42 de ani in aceasta luna, pe patru, si va fi seful politiei din Constanta pana cand va fi adus un inlocuitor din Bucuresti.

Acesta s-a reintors la Constanta in februarie 2015, desi era inspector sef la Inspectoratul de Politie Judetean Braila, post castigat prin concurs, dupa moartea fostei sotii, in accidentul din decembrie 2014, cand elicopterul SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol, iar medicul Laura Vizireanu si-a pierdut viata.

Mircea Vizitiu a fost mutat de la Braila pe postul de adjunct – ofiter pe linie de Investigatii Criminale al sefului Politiei Constanta, functie care era vacanta, in 2015. Pe data de 10 februarie 2015 s-a dispus numirea cms. sef Vizitiu pe postul de adjunct al IPJ Constanta. Mircea Vizitiu a venit la conducerea institutiei brailene in data de 5 octombrie 2012, fiind imputernicit prin ordin al Ministrului Administratiei si Internelor, iar in martie 2014 a castigat concursul pentru postul de inspector sef la IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author