Published On: mie, Noi 16th, 2016

Bani de la Primarie pentru studentii care stau cu chirie in Bucuresti. Ce conditii trebuie indeplinite

Studentii care stau cu chirie in Bucuresti ar putea primi de la Primaria Municipiului Bucuresti burse in valoare de 500 de lei pe luna. Pentru a primi banii, tinerii trebuie sa indeplineasca, insa, anumite conditii.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti initierea programului „Parteneriat intre generatii in municipiul Bucuresti”. Programul are ca scop sprijinirea studentilor care stau cu chirie in Bucuresti, prin oferirea unor burse in valoare de 500 de lei pe luna, pentru acoperirea sumei necesare platii cazarii si intretinerii.

Pentru a primi aceste burse, studentii trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Daca tinerii stau in gazda la batrani, acestia trebuie sa-i ajute la procurarea medicamentelor si, o data pe satpamana, sa ii ajute sa se deplaseze la prieteni sau la un spectacol. O alta modalitate prin care se pot califica in programul „Parteneriat intre generatii” si beneficia de bursa lunara este sa faca meditatii cu elevii din familia care nu au posibilitatea sa achite cursuri suplimentare la limbi straine, calculator, romana, matematica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-