Published On: lun, Noi 21st, 2016

Aventura europeana a Dunarii Braila s-a terminat, dupa ce a pierdut fara drept de apel in Norvegia

HC Dunarea Braila a fost eliminata din Cupa EHF dupa ce a pierdut categoric meciul retur impotriva formatiei Byasen Trondheim. Daca in meciul tur, brailencele s-a impus la un gol diferenta, returul din Norvegia a fost discretia nordicelor, care s-au impus cu 34-23(17-10).

Daca in ultimele meciuri HC Dunarea Braila intra mai greu in joc, in meciul din Norvegia elevele lui Buceschi au inceput bine si au fost la conducerea jocului conducand constant la un gol. Chiar daca meciul parea echilibrat, in minutul 12 s-a rupt echilibrul cand nordicele au marcat pentru 6-5. Mai mult, acestea au mai marcat de trei ori fara sa primeasca vreun gol, ducand scorul la 9-5, in minutul 15. Din acest moment jocul a curs intr-o singura directie, iar diferenta dintre cele doua formatii a continuat sa creasca, chiar daca Braila a lasat senzatia ca poate reintra in meci, in minutul 22 cand Krnic si Tiron au dus scorul la 12-9, in favoarea gazdelor. Braila nu a putut mentine ritmul, iar gazdele s-au distantat din nou la cinci lungimi de unda, 14-9 in minutul 26. Mai mult, pana la finalul primei parti, diferenta dintre cele doua formatii a continuat sa creasca, Byasen intrand la cabine cu 17-10.

Repriza a doua a continuat in aceeasi directia, cu Byasen la conducerea jocului, avand constant un avans de 7-8 goluri pana in minutul 45, cand Perianu a redus ecartul la 6 goluri. Din pacate, Braila nu a avut forta sa revina, ba, mai mult, gazdele s-au descatusat dupa golul inscris de Perianu si au marcat de 4 ori consecutiv. In minutul 53 scorul era 30-20, iar formatia calificata in grupele Cupei EHF era decisa. In minutul 58, Aardahl a marcat pentru 33-22, diferenta de 11 goluri mentinandu-se pana la final, cand tabela de marcaj indica un scor greu de digerat pentru formatia braileana, 34-23.

HC Dunarea Braila: Gabriela Perianu -7 goluri, Bianca Tiron-5, Aneta Udristioiu-3, Timea Tatar-2, Madalina Zamfirescu-2, Natasa Krnic-2, Cristina Gheorghe-1, Alexandra Orsivschi-1.

Byasen Trondheim: Arntzen -7 goluri, Grotan-7, Jacobsen-4, Waade-3, Venn-3,  Alstad-3, Aardahl-2, Hernes-2, Hjertner-2, Tomac-1.

Comentarii

comentariu

About the Author