Published On: joi, Noi 3rd, 2016

Asfaltarea gropilor se face in 2017 / Marian Dragomir: “Maine as asfalta daca as putea, dar din cauza birocratiei din Romania sunt legat la maini”

Dupa ce in ultima perioada foarte multi braileni s-au plans de starea strazilor din oras, Marian Dragomir a scris pe contul sau de Facebook ca daca asfaltarea strazilor ar depinde in totalitate de el, ar incepe asfaltarile “de maine”. Dar din cauza birocratiei din Romania, demarearea campaniei de asfaltare si plombare intarzie din cauza firmei galatene Lemacons SRL care a contestat licitia publicata de Primaria Braila in SEAP. Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a dat castig de cauza Primariei Braila, considerand ca nefondata contestatia firme galatene, dar in ciuda acestui lucru reprezentantii firmei au dreptul de a contesta decizia CNSC la Curtea de Apel Galati, in termen de 10 zile.

“Maine as asfalta daca as putea!!!

1 noiembrie 2016 – Din fericire am castigat la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor dar cei care au solicitat anularea licitatiei pentru asfaltare, pietruire, au dreptul legal de a contesta in 10 zile de la comunicare la Curtea de Apel Galati care are termen 45 de zile sa solutioneze.

Daca adunati zilele intelegeti cand o sa… asfaltam

Proceduri, termene, birocratie…

P.S. – Multumesc colegilor de la Achizitii care au inteles necesitatea acestor lucrari”, a scris Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author