Published On: lun, Noi 28th, 2016

Ancuta (PMP), un parat celebru al tribunalelor, vrea in Parlament. Fereasca Dumnezeu!

George Cristian Ancuta nu a ajuns in PMP degeaba. A batut treptele tribunalelor atat de mult, incat acum vrea in Parlament. Te intrebi: oare ce vrea sa faca in Parlamentul Romaniei un om care face si desface firme, lucreaza cot la cot cu sotia si soacra, este implicat in scandaluri care au ajuns in presa locala si trece de la un partid la altul asa cum noi ne schimbam sosetele.

Mai intai, insa, sa ne aducem aminte de acel indemn al lui Traian Basescu: sa ne cunoastem candidatii. Asa ca haideti sa-l cunoastem pe candidatul PMP George Cristian Ancuta.

Primo: Ancuta este unul din marii penelisti ai Brailei. Dupa ce intra in Consiliul Judetean, se declara „independent”. Dupa ce cocheteaza la umbra intr-o parte si alta, da lovitura decisiva, se inscrie in PMP. De la un nimeni absolut, ajunge mare candidat PMP.

Secundo: Prima mare chestie pe care o face Ancuta, demna de un CV de politican, este una in care este acuzat de emitere de file CEC cu data falsa si inselaciune. Se intocmeste dosarul cu Nr. 935/P/2010. Acuzatiile ii sunt aduse lui Ancuta in calitate de administrator al firmei Escadon Construct. Ancuta scapa pe ultima suta, adica scapa de puscarie si i se aplica doar o sanctiune administrativa.

Dar emiterea de file de CEC cu data falsa e doar un desert la valoarea lui Ancuta. Firma Escadon Construct a inundat tribunalele. Peste 65 de postari cu aceasta firma impopotoneaza site-ul Ministerului Justitiei – Portalul Instantelor de judecata. Printre reclamanti sunt persoane fizice, institutii, companii, firme, ba chiar insusi George Cristian Ancuta s-a judecat cu aceeasi firma al carui administrator a fost. Mai departe, firma Complitex, alt copil de suflet al lui Ancuta. Aceasta firma, prin lichidatorul judiciar, s-a judecat chiar cu Cristian George Ancuta si Anamaria Cristina Ancuta. Pe Portalul Instantelor de Judecata, firma apare in peste 35 de posturi. Dar mai avem si Vlandro Construct, unde apare Banciu Violeta. Doamna Banciu nu este oare soacra lui Ancuta? Intrebam si noi. Pentru ca si aceasta Vlandro Construct este parata in peste 12 postari ale Ministerului Justitiei. Este, in acest caz, foarte interesant procesul cu Orange. Ce faceti, oameni buni, nici telefonul nu vi-l platiti? Sau e altceva mai grav?

Terto: Pai e frumos, domnu Ancuta George Cristian, sa-i tot dati cu afacerile cu statul si dumneata sa-ti fi facut mana tocmai in afacerile cu statul? Pai ati facut afaceri cu Consiliul Local Scortaru Nou, Consiliul Local Maxineni, Consiliul Local Insuratei. V-ati combinat, ca administrator al SC Complitex SRL, cu RER Ecologic Service SRL Braila, cei care aduna gunoiul in Braila, si v-ati lipit de lucrari pentru orasul Insuratei. Tot cu RER Ecologic Service SRL Braila s-a si judecat o firma la care ati fost administrator, Escadon Construct.

E mult, prea mult in carca domnului Ancuta George Cristian. E prea mult ca sa ajunga parlamentar unul care a facut praf instantele de judecata invartind firme peste firme si aducand la disperare o gramada de oameni.

Dar, pe cat de incalcite sunt operatiunile domnului de Ancuta, pe atat de rabdatori vom fi noi ca sa le descalcim.

Deocamdata, in trei pasi, v-am aratat pe cine vrea Partidul Miscarea Populara sa trimita in Parlament. Vedeti sa nu ajunga in alta parte, intr-un loc cu apa rece si racoare!

Comentarii

comentariu

About the Author

-