Published On: vin, Noi 4th, 2016

Accident rutier in cartierul Obor / O soferita l-a bagat in spital pe un minor de 9 ani

Miercuri, 02 noiembrie, in jurul orei 13:51, ofiterul de serviciu al Politiei Municipiului a fost sesizat, prin apel 112, de catre o braileanca, in varsta de 37 de ani, cu privire la faptul ca pe strada Oborului a avut loc un accident rutier.

Deplasati la fata locului, politisti din cadrul Biroului Rutier au stabilit ca este vorba despre o femeie, in varsta de 37 de ani, care, in timp ce conducea autoturismul pe strada Oborului, dinspre strada Albina catre strada Scolilor, in zona intersectiei cu strada Anton Pann, l-a acrosat cu oglinda de pe partea stanga a masinii pe un minor de 9 ani, din Braila, care s-a angajat in traversarea strazii Oborului prin loc nepermnis, in fuga si fara sa se asigure.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, ramanand internat. Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza  a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.      

Comentarii

comentariu

About the Author