Published On: mar, Oct 11th, 2016

Weekend sangeros in Acapulco / Bataie cu sabii si topoare

Sambata seara angajatii si clientii clubului Acapulco au trecut prin clipe de groaza dupa ce in interiorul localului a izbucnit un conflict sangeros, cu sabii si topoare, in urma caruia patru tineri au ajus la spital cu rani pe maini si la cap. Potrivit primelor informatii conflictul l-a avut in prim plan pe nepotul lui Ionel Vlad, fost pretendent la fololiul de primar al Brailei, la alegerile din 2008. Tanarul, Marian Vlad, in varsta de 23 de ani a ajuns la spital plin de sange, cu rani grave pe maini si la cap. Acesta nu a avut tangente cu atacatorii, cunoscudu-i doar din vedere, dar fara vreun motiv clar atacatorii s-au napustit asupra lui Marian si a altor trei persoane lasandu-i intr-o balta de sange.

Dupa inceputul conflictului clientii speriati s-au indreptat buluc spre iesire, iar in valma creata scaunele si mesele au fost rasturnate. Scandalagii au fost potoliti in cele din urma de interventa bodyguarzilor clubului.

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale au demarat investivatiile pentru a stabili cine se face vinovat de inceperea scandalului si pentru a-i identifica pe atacatori.

In discoteca Acapulco de pe faleza nu s-a efectuat nicio razie de control ,in acelasi timp la data specificata Sambata 08-10-2016, in Acapulco de pe faleza au intrat in club 8 persoane cu sabii si topoare care au taiat 4 tineri clienti, a fost un adevarat macel acolo! Sunt internati in spital , aceasta discoteca nu e controlata … Unde era politia si jandarmii , pe aceasta discoteca au ocolit-o! Huliganii au intrat in club cu sabii si topoare de 1,20m cum de nu i-a vazut nimeni?”, a spus unul dintre martori.

Comentarii

comentariu

About the Author