Published On: lun, oct. 3rd, 2016

Vodafone lanseaza serviciul de streaming video si de muzica 4GTV+ si un nou parteneriat cu Netflix

Vodafone Romania lanseaza serviciul de streaming video si de muzica 4GTV+ si un nou parteneriat pentru piata din Romania cu Netflix, cea mai mare retea the televiziune prin internet. 4GTV+ ofera acces la o serie larga de canale TV, care acopera toate tipurile de continut, de la stiri la divertisment, atat local, cat si international. Serviciul include si 36 de milioane de melodii oferite prin Zonga, precum si productii de succes oferite de parteneri precum Disney Channel, Disney Junior si Disney Channel On Demand. De asemenea, Vodafone Romania anunta un parteneriat cu Netflix care include o oferta exclusiva pentru clientii Vodafone.

Utilizatorii 4GTV+ pot sa urmareasca emisiuni difuzate live de canalele TV, dar si sa puna pauza si sa le urmareasca mai tarziu de la momentul la care le-au intrerupt, precum si sa deruleze de la inceput, cu ajutorul functiei „Repornire si derulare inapoi”. De asemenea, folosind functia „Catch-up”, utilizatorii pot viziona emisiuni pe care nu le-au putut urmari live, optiune valabila timp de 72 de ore de la momentul difuzarii lor. In plus, clientii beneficiaza de experienta multi-ecran, care le permite sa transfere continutul disponibil prin 4GTV+ catre ecranul TV si, in paralel, sa isi foloseasca telefonul pentru apeluri sau orice alte actiuni fara a intrerupe vizionarea. Utilizatorii mai beneficiaza si de continuitatea sesiunii de vizionare, optiune prin care pot intrerupe vizionarea si apoi relua oricand exact de la momentul intreruperii.

"Dupa lansarea Supernet 4G+, reteaua care permite numeroase dezvoltari in viitor si care aduce inovatie in experienta clientului, astazi anuntam serviciul 4GTV+, prin care clientii nostri vor putea sa consume continut personalizat oricand si oriunde. 4GTV+ ofera acces la cel mai relevant continut local si global intr-un mod inovator si intuitiv", a declarat Ravinder Takkar, Presedinte si CEO Vodafone Romania.

Comentarii

comentariu

About the Author