Published On: mie, Oct 26th, 2016

VIDEO: Un consilier PSD din Romania l-a batut cu bestialitate pe un cetatean, in incinta primariei

Partidul National Liberal cere Parchetului si Politiei judetene sa se implice si sa aplice legea impotriva reprezentantilor administratiei PSD din Primaria Focsani care au ajuns sa bata cetatenii. Un focsanean a reclamat ca a fost batut cu bestialitate de Daniel Grigoras, angajat la cabinetul primarului PSD Cristi Misaila. Lovirea unui cetatean, de catre oamenii administratiei PSD, in chiar sediul Primariei, este un act de o barbarie fara precedent.

G. V., un focsanean venit la Primarie pentru a-si rezolva mai multe probleme, sustine ca a fost batut si trantit pe scari de catre consilierul primarului Cristi Misaila, pentru ca nu a vrut sa plece din institutie cand Daniel Grigoras i-a cerut acest lucru. Focsaneanul a fost preluat de un echipaj SMURD chiar din holul Primariei, fiind transportat la sectia Urgente cu diagnosticul primar de traumatism prin agresiune si perfuzat de urgenta.

G. V. a spus ca a mers la Primarie pentru ca avea niste probleme de rezolvat si ca a fost abordat de Daniel Grigoras. "Hai iesi afara mi-a spus. I-am zis ca nu plec pentru ca e dreptul meu de cetatean si am intrat la doamna Stegarescu. I-am spus ca stie ca nu am lumina de atata timp. Am acte prin care sa dovedesc ca nu am atatea datorii. In timpul acesta a venit din nou acel consilier si mi-a spus sa ies afara. M-a impins si m-a aruncat pe hol. Apoi m-a luat la bataie. Mi-a dat cu pumnii in coaste, cu picioarele".

Comentarii

comentariu

About the Author