Published On: mar, Oct 25th, 2016

VIDEO: Politia Locala Braila in actine / Hotii de crizanteme surprinsi de camere si urmariti printre blocuri pentru a-i prinde

Marian Dragomir a declarat in mai multe randuri ca patrulele politistilor locali pe strazile din municipiu se vor intensifica, pentru a-i prinde prinde pe brailenii certati cu bunul simt, care fie arunca gunoiul pe jos, fie fura florile plantate prin municipiu. Acest lucru s-a si intamplat la sfarsitul saptamanii trecute cand doi barbati au fost surprinsi de camerele de supraveghere, in flagrant, in timp ce sustrageau ghivecele cu flori proaspat plantate pe Calea Calarasilor.

“Politia Locala Braila in actiune

Hotii de crizanteme surprinsi de camere, urmariti printre blocuri, prinsi si amendati.

Incredibil cum "palmeaza" florile, cum cred ei ca se acopera, cum in plin trafic nimeni… nu-i vede sau nu intervine!

In ultima perioada am plantat foarte multe crizanteme in municipiul Braila pentru a da o nota frumoasa acestui oras, dar constatam cu tristete ca unii dintre locuitori sunt obisnuiti in loc sa cumpere florile, sa le fure. Ii anuntam ca sunt foarte multe camere de filmat care surprind actiunile lor. Cei de la Politia locala ii indentifica si ii amendeaza”, a declarat Marian Dragomir

Mai mult, noul director adjunct de la Politia Locala, Georgica Tanase a declarat ca politistii vor continua sa patruleze pe strazi pentru a identifica astfel de persoane. Acesta a mai adaugat ca cei doi au fost amendati cu 500, respectiv 300 de lei.

“Politistii locali aflati in patrula pe strazile municipiului ai identificat mai multe persoane care au sustra flori abia plantate de Sero Plant. Acestia au fost sanctionati contraventional cu 500, respectiv 300 de lei, iar florile respective au fost replantate”, a spus noul director adjunct, Georgica Tanase.

Comentarii

comentariu

About the Author