Published On: mie, Oct 26th, 2016

VIDEO: Intrebarea zilei printre braileni / Ce cauta unul dintre noile autobuze stationat in fata cimitirului Sf. Constantin?

In ultima perioada a devenit viral printre internautii braileni un clip in care se poate observa cum unul dintre noile autobuze aduse in municipiu este stationat in fata cimitirului Sfantul Constantin. Dupa acest lucru braileni au inceput sa se intrebe ce cauta acolo, avand in vedere ca traseele 16 si 17 nu trec prin aceasta zona.

Oare ce cauta unul din cele 12 autobuze, proaspat achizitionate de Primaria Braila din bani publici (23 miliarde lei vechi fara TVA), in fata cimitirului Sf. Constantin, tinand cont de faptul ca liniile 16 si 17, pe care acestea circula nu trec prin cartierul Hipodrom sau Obor, si nici garajul SC Braicar SA nu este in zona?”, se intreaba unul dintre braileni.

Chiar daca un raspuns oficial nu a fost dat, brailenii au incercat sa gaseasca ei raspunsul, acestia spunand: “Era la bobotează . Il astepta pe parintele Daniel , cu trafaletul”, “Soferul de la acel autobuz dormea in acel cartier”, etc.

Comentarii

comentariu

About the Author