Published On: mie, oct. 12th, 2016

VIDEO / GALERIE FOTO: Slalom printre gropi marca Braila

Una dintre problemele grave ale municipiului nostru o reprezinta situatia precara in care se afla mai multe strazi din oras. Aceasta problema a fost semnalata in nenumarate randuri de cetateni primarului Dragomir, in special in mediul online, unde acesta primeste comentarii din categoria: “Dar strazile domnule primar cand le asfaltati?” la orice postare. O situatie critica este la iesire din oras spre Galati, in zona aferenta Portului.

Soseaua din aceasta zona arata ca dupa bombardament iar soferii sunt nevoiti sa faca slalom printre gropile, care au dimensiuni foarte mari. Aceasta zona apartine de Primaria Braila, motiv pentru care soferii care frecventeaza aceasta parte periferica a orasului au spus ca spera sa se afalteze sau macar plombeze soseaua in campania de asfaltarea a strazilor din municipiu ce urmeaza sa fie demarata in viitorul apropiat.

Citeste si: Dragomir prezinta culisele licitatiei publice pentru asfaltare: “Pentru cei care cred ca primarul nu ar vrea sa asfalteze cand de fapt procedurile legale trebuie sa fie respectate”

Licitatia pentru asfaltarea si plombarea strazilor stagneaza din cauza unei firme din Galati / Scenariul cel mai optimist: lucrarile vor incepe la mijlocul lunii noiembrie

Comentarii

comentariu

About the Author