Published On: lun, Oct 17th, 2016

VIDEO: Exorcizarea de la moastele Cuvioasei Parascheva / Marketing al Bisericii sau teatru in fata politiei pentru a atinge moastele

Saptamana trecuta, mai exact pe 14 octombrie, s-a sarbatorit Cuvioasa Parascheva. Cu aceasta ocazie moastele acesteia din Iasi au fost vizitate de mii de credinciosi. In mediul online a devenit viral un clip in care o femeie care se presupune a fi posedata, isi gaseste liniste dupa ce atinge respectivele moaste. Lumea critica dur aceasta scena acuzand pe de-o parte femeia respectiva care se foloseste de orice mijloace pentru a atinge moastele, iar pe de alta parte Biserica, sustinand ca toata scena poate fi o strategie de marketing.

Inca un act de promovare a mizeriei care manipuleaza lumea

Nu mai stiu ce teatru sa faca in fata politiei si a preotilor pentru a atinge osemintele cuiva? E atat de amuzanta si penibila prostia si teatrul celor din clip; iar acum o parte dintre romani cum si asa au o gandire de "vai Doamne" sau "da' fereasca Dumniezau" vor crede ca e posedata sau ca are pe necuratu-n ea.

Deasemenea ma intreb daca nu cumva poate e si o inscenare… sa fi primit nebuna niste bani de la BOR sa faca ca toti dreacii si sa-si faca biserica marketing in felu' asta?

Patetic. Voi ce parere aveti?”, este unul dintre comentariile din mediul virtual.

Comentarii

comentariu

About the Author