Published On: Soare, Oct 23rd, 2016

VIDEO: Dupa captura “impresionanta” a ANAF-ului, a batranei care vindea patrunjel, a venit randul Politiei sa-l “salte” pe un biet batran, pentru 2 kg de rosii

In ultima perioada razboiul statului cu micii comercianti atinge noi limite. Daca in urma cu mai mult timp, in mediul online a devenit virala situatia unei batrane careia ANAF i-a pus poprire pe conturi pentru ca a vandut mai multe legaturi de patrunjel, recent o noua astfel de scena i-a revoltat pe romani. Un batranel care dorea sa vanda mai multe kilograme de rosii a fost "saltat" de politisti si a ramas fara marfa.

"Politia romana continua lupta neinfricata cu batranii care vand legume, fructe, verdeata. In acest timp, CRIMA ORGANIZATA isi vede linistita de treburile ei, criminale si organizate.

E clar ca batranelul este in ilegalitate, dar nu asta este problema, ci faptul ca pietele sunt dominate de o mafie care stabileste preturile si care ocupa tarabele, excluzand chiar producatorii, ei bine, pe acestia politia nu-i vede!", este un comentariu al unui roman.

Comentarii

comentariu

About the Author