Published On: mar, Oct 18th, 2016

VIDEO: Accident vis-a-vis de Catedrala / Martorii sustin ca vinovat de producere se face un taximetrist care a incercat sa intoarca pe linie continua

Ieri seara, in jurul orei 20:00, a avut loc un accident rutier in Bariera, vis-a-vis de Catedrala. Un sofer care se aflata la volanul unui  Peugeot a intrat intr-un taxiu marca Logan. Potrivit martorilor, vinovat de producerea accidentului s-ar face soferul taxiului care ar fi incercat sa intoarca pe dubla continua. Totusi, soferul taxiului sustine ca ar fi semnalizat in momentul in care a incercat manevra de intoarcere. Din fericire nicio persoana nu a fost ranita, singurele pagube fiind materiale.

Martorii sustin ca zona in care s-a produs accidentul este una nefasta, pentru ca mai toti taximetristii incearca astfel de manevre, iar “politistii se fac ca ploua”: “locuiesc fix in zona aia, si absolut toti taximetristii fac aceeasi greseala”, “Sunt convins ca prostul cu taxiul a vrut sa intoarca pe dubla continua, iar cel cu Peugeot l-a pocnit. Taximetristii mereu intorc neregulamentar, politia se face ca ploua…”, “Putea sa intoarca 5 metri mai incolo, nu pe linie dubla continua”, In bariera ,inclusiv atobuzul Braicarului intoarce pe trecerea de pietoni. Cel ce face cursa in locul tramvaiului pe Dorobanti, iar taximetristii la fel, acolo si peste tot. Blocheaza o banda de mers in multe intersectii”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-