Published On: vin, Oct 14th, 2016

Urmărit internaţional, depistat in Albiţa

Poliţişti de frontieră vasluieni au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepsei privative de libertate, de autorităţile din Franţa pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat din domeniul privat.

În data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, Iurie C., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 39 de ani, pasager într – un microbuz înmatriculat în R. Moldova.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de arestare, de către autorităţile franceze, la data de 12.07.2016, deoarece persoana avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 10 ani, pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat din domeniul privat, pe teritoriul Franţei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Comentarii

comentariu

About the Author

-