Published On: mie, Oct 5th, 2016

Un tractorist fara permis a distrus un autoturism parcat pe partea carosabila

In dupa-amiaza zilei de luni, la ora 17:30, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier.

Deplasati la fata locului, politistii au constatat ca este vorba despre un barbat, in varsta de 47 de ani, din Insuratei, care, in timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un tractor si o remorca, pe DC 21, din localitate, a lovit, in partea din spate, autoturismul unui localnic, in varsta de 31 de ani, care era oprit pe partea carosabila. In urma impactului a rezultat avarierea autoturismului.

Cu ocazia verificarilor efectuate de politisti s-a constatat ca ansamblul de vehicule nu este inmatriculat, iar tractoristul nu poseda permis de conducere. Pe numele tractoristului a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat, tractarea unei remorci neinmatriculate si fara a poseda permis de conducere.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, in cazul conducatorului auto rezultand o imbibatie alcoolica de 0,17 mg/l, fapt pentru care acesta a fost sanctionat, conform O.U.G. 195/2002, cu amenda in valoare de 1.125 de lei, si suspendarea dreptului de conducere pe o perioada de 90 de zile.

Comentarii

comentariu

About the Author