Published On: lun, Oct 3rd, 2016

Un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice a fost depistat de politisti

La data de 30 septembrie, ora 18:30, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei l-au depistat in trafic pe un barbat, de 45 de ani, din satul Spiru Haret, comuna Bertestii de Jos, in timp ce conducea autoturismul pe DJ 212, pe raza localitatii, sub influenta bauturilor alcoolice.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea o imbibatie alcoolica de 0,88 mg/l alcool pur in aerul expirat, si a fost condus la Centrul Medical de Permanenta Insuratei pentru recoltarea de probe biologice de sange. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

In aceeasi zi, in jurul orei 13:45, politisti din cadrul Poliției Orașului Faurei l-au depistat pe un barbat, in varsta de 55 de ani, din comuna Ulmu, in timp ce conducea autoturismul pe DJ 203 N, pe raza localitatii, avand autorizatia de circulatie expirata. 

Procedandu-se la testarea acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea o imbibatie alcoolica de 0,30  mg/l alcool pur in aerul expirat.  In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat.  

Comentarii

comentariu

About the Author