Published On: lun, Oct 3rd, 2016

Un milion de euro pentru iluminatul public din municipiu in urmatorii doi ani

„Luxten Lighting Company” SA, operatorul sistemului de iluminat public in municipiul nostru a publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice(SEAP) un anunt prin care informeaza ca urmeaza sa se organizeze o licitatie, prin intermediul careia are de gand sa cumpere o cantitate de peste 11.700 Mwh, energie electrica de joasa tensiune, cu care trebuie sa se asigure necesarul de curent pentru urmatorii doi ani.

Valoare contractului se ridica la aproximativ 4,718 miliaone de lei,  adica 1.06 milioane euro, fara TVA. Aceasta suma urmeaza sa asigure si partea de transport si distributie a energiei la locurile de consum din municipiul nostru.

Societatile interesate de aceasta licitatie trebuie sa dovedeasca ca au licenta de furnizare a energiei electrice emisa de ANRE(Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei, dar si o garantie de participare de 47.000 lei. Mai mult, ofertantii sunt obligati sa aibe o cifra de afaceri in ultimii trei ani(2013, 2014, 2015) de peste 4 milioane lei. Pentru desemnarea castigatorului se va folosi procedeul de “Licitatie deschisa”, cu unic criteriu de atribuire „pretul cel mai scazut”.

Ofertele sau cererile de participare se pot depune pana miercuri, 26 octombrie, iar ofertele se vor deschide pe 27 octombrie la ora 18:00.

Comentarii

comentariu

About the Author