Published On: vin, Oct 14th, 2016

Un brailean a furat burlanele de scurgere a apei a unui imobil din municipiu

La data de 13 septembrie, ora 20:50, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat pe un brailean, in varsta de 43 de ani, care avea asupra sa doua burlane metalice de scurgere a apei, pe care le-ar fi sustras de pe fatada unui imobil din municipiu.

In urma efectuarii controlului corporal sumar, politistii au gasit asupra acestuia si un cutit. Barbatul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Braila in vederea continuarii cercetarilor, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

In aceeasi zi, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala l-au identificat pe un barbat, in varsta de 42 de ani, din comuna Ramnicelu, banuit ca, in perioada 07-10 septembrie a.c., i-ar fi sustras unui localnic, in varsta de 59 de ani, 17 baloti de lucerna ce se aflau in camp.

Prejudiciul creat, in valoare totala de 1.700 de lei, a fost recuperat in totalitate, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author