Published On: lun, Oct 24th, 2016

Un brailean a fost prins de Politia Locala, in timp ce incerca sa fure trei ghivece de crizanteme proasmat plantate

In ziua de 21.10.2016, in jurul orelor 16:40, I.Vasile de 61 ani din Braila a fost surprins de politistii locali aflati in patrulare in timp ce sustragea 3 ghivece de crizanteme abia plantate in scuarul din Bariera Calarasilor. Acesta a fost condus la sediul Politiei Locale, sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 500 lei, conform H.C.L.M.Braila nr.5/2003 – pentru distrugerea zonelor verzi de pe raza municipiului Braila.

In jurul orelor 19:20 la intersectia strazilor Calea Calarasilor cu str.Milcov, C.Gabriel Marian de 42 ani a fost surprins in timp ce, insotit de o alta persoana, a sustras doua ghivece cu crizanteme abia plantate in zona.

C.Gabriel Marian a fost condus la sediul Politiei Locale si sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 300 lei, conform H.C.L.M.Braila nr.5/2003.

Neregulile au fost inregistrate si de camerele de supraveghere amplasate in Barierea Calarasilor. Florile furate au fost predate S.U.P. „Seroplant” pentru replantare. Este regretabil faptul ca din cauza unor persoane de acest gen amenajarile florale sunt periodic deteriorate. Vom continua actiunile de depistare si sanctionare a persoanelor care se fac vinovate de distrugerea spatiilor verzi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-