Published On: joi, Oct 20th, 2016

Un barbat care incerca sa pregateasca cetatenii de iarna a fost amendat

Marti, 18 octombrie, in jurul orei 15.30, o patrula de jandarmerie a depistat, la intersectia Soselei Buzaului cu D.N.2B, un barbat care detinea fara documente de provenienta, un numar de zece pilote din material textil.

Barbatul in cauza, de 24 ani, domiciliat in judetul Iasi, era insotit de alti trei barbati, iar bunurile au fost gasite in portbagajul autoturismului condus de acesta, ca urmare a controlului pe care jandarmii l-au efectuat.

Bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii, persoana in cauza fiind sanctionata contraventional cu amenda de 1000 lei, in conformitate cu prevederile Legii 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Intrucat autoturismul nu era inmatriculat pe teritoriul Romaniei, pentru a continua verificarea acestei situatii, membrii patrulei de jandarmerie au solicitat si un echipaj de politie de la Biroul Ordine Publica.

Acestia au constatat ca cel in cauza nu detine asigurare RCA valabila, fapt pentru care l-au sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 1750 lei, in conformitate cu O.U.G. 54/2016  si O.U.G. 195/2002, aplicand totodata si masura complementara de retinere a placutelor cu numarul de inmatriculare.

 

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-