Published On: vin, Oct 21st, 2016

Trei dintre autorii macelului din Acapulco au fost prinsi

In urma cu doua saptamani clubul Acapulco, situat pe Faleza Dunarii, a gazduit un macel in toata regula, cu sabii si topoare. In seara de 8 octombrie au intrat in club 8 persoane inarmate cu sabii si topoare si au taiat patru tineri, printre care si nepotul lui Ionel Vlad, fost pretendent la fololiul de primar al Brailei, la alegerile din 2008. Marian Vlad, in varsta de 23 de ani, ar fi fost tinta agresorilor si a ajuns la spital plin se sange, cu rani multiple pe maini si la cap. 

"In discoteca Acapulco de pe faleza nu s-a efectuat nicio razie de control ,in acelasi timp la data specificata Sambata 08-10-2016, in Acapulco de pe faleza au intrat in club 8 persoane cu sabii si topoare care au taiat 4 tineri clienti, a fost un adevarat macel acolo! Sunt internati in spital , aceasta discoteca nu e controlata … Unde era politia si jandarmii , pe aceasta discoteca au ocolit-o! Huliganii au intrat in club cu sabii si topoare de 1,20m cum de nu i-a vazut nimeni?”, a spus unul dintre martori.

Dupa mai multe investigatii politistii au reusit sa identifice si sa-i prinda pe trei dintre agresori. Astfel, Costica Galateanu (47 de ani), Marian Cristian Neacsu (23 de ani) si Robert serban (26 de ani) au ajuns in  fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru infractiunea de tentativa la omor.
 

Comentarii

comentariu

About the Author