Published On: sâm, Oct 22nd, 2016

Tragedie in Chercea / O familie a fost gasita moarta, in propria casa

Tragedia s-a petrecut, ieri, pe strada Comuna din Paris. Cei doi soti locuiau singuri in curte, dar aveau o fiica, ce ii vizita regulat. Barbatul, in varsta de 90 de ani, se deplasa greu, asa ca sotia, in varsta de 83 de ani, se ocupa de treburile gospodaresti. Ieri, in jurul pranzului, cand postasul a sunat la poarta niciunul dintre cei doi nu a raspuns. Postasul a rugat un vecin sa intre in cursa sa vada din ce motive nu raspund cei doi.

Cand a deschis usa casei barbatul a inlemnit. Acesta i-a descoperit pe cei doi cazuti, fara suflare. Pe batran in pat, iar pe femeie intinsa pe jos. Barbatul a sunat la numarul de urgenta 112 si la fiica celor doi. La fata s-a deplasat un echipaj al Ambulantei, dar medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi, decat sa confirme decesele.Trupurile lor au fost ridicate de Medicina Legala si duse la Morga, in vederea efectuarii autopsiei.

Potrivit primelor informatii cei doi ar fi murit intoxicati cu monoxid de carbon, din cauza cosului de fun care era infundat.

Comentarii

comentariu

About the Author