Published On: joi, Oct 13th, 2016

TCF Imex, operatorul care s-a ocupat de traseele 16 si 17, pana de curand, a pierdut in instanta prima lupta cu Primaria Braila

Razboiul dintre operatorul de transport in regim maxi-taxi “TCF Imex” si Primaria Braila continua, chiar prima lupta a fost castigata de municipalitate. Tribunalul Braila a respins ca nefondata cererea de suspendare formulata de operatorul de transport in regim maxi-taxi. “TCF Imex” a atacat in instanta actul administrativ emis de Primaria Braila privind rezilierea unilaterala.

“Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocata de paratul Serviciul de Transport Public Local de Calatori si Administrare Portuara Braila. Respinge ca nefondata cererea de suspendare formulata de reclamanta SC TCF Imex SRL, in contradictoriu cu paratul Consiliul Local Municipal Braila prin Serviciul de Transport Public Local de Calatori si Administrare Portuara”, se arata in comunicatul emis de Tribunalul Braila.

Dupa aceasta decizie a Tribunalului, Braicar se va ocupa in continuare de traseele 16 si 17 pana cand instanta va lua o decizie definitiva sau pana cand un alt operator se va arata interesat sa preia aceste linii de transport.

Asa cum era de asteptat, le-a fost respins capatul de cerere privind suspendarea actului administrativ cu rezilierea. Iar in final vom castiga si procesul pentru ca discutam de o prevedere contractuala, aceea privind vechimea masinilor din traseele secundare, prevedere care a facut parte dintr-un caiet de sarcini la o procedura de achizitie publica, organizata pe lege, toate conditiile aferente fiind asumate de catre ambele parti la momentul respectiv”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author