Published On: vin, Oct 14th, 2016

Talon I.T.P. fals depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră un I.T.P. fals pentru autoturismul pe care îl conducea.

 

În ziua de 12 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, în P.T.F.Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul român Arcadie F., în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes E220, înmatriculat în Marea Britanie.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului care atesta efectuarea inspecţiei tehnice periodice pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document  autentic, fiind fals.

În legătură cu cele constatate, tânărul a declarat că nu este proprietarul autoturismului, că îl foloseşte în baza unui contract de comodat şi că nu are cunoştinţă despre faptul că documentul prezentat la controlul de frontieră este fals sau falsificat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Comentarii

comentariu

About the Author

-