Published On: lun, Oct 31st, 2016

Soselele brailene au fost invadate de soferi de ocazie, fara permis

Vineri, la ora 18:30, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat in trafic pe un brailean, in varsta de 17 ani, in timp ce conducea un moped, pe strada Hipodrom, fara a detine permis de conducere.  Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

In aceeasi zi, in jurul orei 23:40, politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Viziru, l-au depistat in flagrant, pe raza comunei Bertestii de Jos, pe un tanar, in varsta de 20 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturismul fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Sambata, ora 10:45, politisti din cadrul Serviciului Rutier au depistat-o in trafic pe o tanara, in varsta de 24 de ani, din municipiul Bucuresti, in timp ce conducea autoturismul pe DE 584, in afara localitatii Albina, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author