Published On: mar, Oct 4th, 2016

Situatie incerdibila intr-o gradinita din Romania / O fetita de 4 ani batuta pentru ca nu a stiut sa deseneze un pom

O fetita de doar 4 ani a ajuns acasa de la gradinita vanata pe fata dupa ce fusese batuta de una dintre angajatele gradinitei. Acasa, fetita a fost intrebata de parinti ce a patit, iar aceasta a explica ca a fost batuta de educatoare pentru ca nu a stiut sa deseneze un pom

Totul a avut loc in Dolj, noteaza libertatea.ro. Potrivit publicatiei, nu era pentru prima data cand fetita era batuta  de femei, iar, in urma plangerilor depuse de familie, Politia si ISJ Dolj au inceput o ancheta.

"Noi, cand am ajuns acasa cu fetita, am vazut ca era lovita la fata si la ureche. Mi-a zis ca doamna educatoare a batut-o pentru ca nu a stiut sa coloreze un copac. Cand m-am uitat mai bine era plina de sange, iar acest lucru nu este absolut deloc normal. Eu i-am mai atras atentia doamnei educatoare sa nu imi mai bata fetita. Georgiana mi-a mai spus ca a mai fost lovita, dar nu am zis nimic pana in momentul de fata. Cand am vazut ca avea sange la ureche si era neagra pe fata am simtit ca mor. Vreau sa se faca dreptate in acest caz, iar doamna educatoare sa fie trasa la raspundere. Nu este normal sa ridici mana la un copil de 4 ani pentru ca nu a stiut sa coloreze un copac", a povestit revoltat Toni Chitu, tatal fetitei, pentru jurnalistii de la Libertatea.

Educatoare neage toate cele intamplate, dar daca va fi gasita vinovata risca sa i se desfaca contractul de munca si o pedeapsa penala.

Comentarii

comentariu

About the Author