Published On: lun, Oct 3rd, 2016

Simona Draghincescu: “Nu vi se pare interesant ca judetul Braila urmeaza sa plateasca cca 900.000 euro despagubiri catre un tert pentru… ceva”

In ultima sedinta a Consiliului Judetean Braila s-a discutat despre o despagubire de aproximativ 900.000 de euro pe care CJ-ul trebuie sa o plateasca catre un tert. Pentru ce trebuie sa plateasca aceasta suma deloc de neglijat nu se stie cu exactitate. Consilierul judetean din partea PND s-a aratat usor iritata de faptul ca nu s-a discutat deloc aceasta datorie, fiind “mult mai interesant” subiectul legitimatiilor

“Pe 30 septembrie 2016 a fost si sedinta de CJ asa cum a fost si de CLM.

In CJ au fost discutate cateva lucruri foarte interesante pentru cetateni, dupa parerea mea, nu vorbeste insa NIMENI despre ele … Suntem pe drumul cel bun, e de "bine", continuati! Cu partidele-astea- n frunte, vom avea victorii multe!

PS: nu vi se pare interesant ca judetul Braila urmeaza sa plateasca cca 900.000 euro despagubiri catre un tert pentru… "ceva" sau poate ca urmeaza sa se concesioneze 350 ha, nu? Este mai interesant ca in CJ s-au distribuit legitimatiile de consilieri judeteni? Ale "naibii" legitimatii, ce "interesante" mai sunt! Trebuie sa stiti ca am primit legitimatii de la CJ ca altfel nu puteati dorrmi! Suntem "tari"!

PS: in sedinta CJ din 30 sept 2016 am solicitat public si readucerea Pietei Concordia la municipiul Braila avand in vedere asertiunea secretarului CJ cu privire la bunurile publice si anume ca acestea sunt "inalienabile, insesizabile si imprescriptibile".

Aduceti piata inapoi daca este asa!

Desigur ca "reprezentantul" PNL a spus ca nu este cazul sa vorbim despre asta acum si in CJ…”, a scris Simona Draghincescu pe contul sa de facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author