Published On: lun, Oct 10th, 2016

Raziile de weekend continua / 35 de cafe-baruri au fost luate cu asalt de jandarmi

In acest weekend, politistii braileni au actionat in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru linistea si siguranta cetatenilor.

Vineri si sambata, politisti de ordine publica, proximitate, de la rutiera, precum si de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi au desfasurat actiuni atat in municipiu, cat si in judet, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru verificarea modului in care iși desfașoara activitatea societatile comerciale si pentru combaterea infractiunilor savarsite cu violenta.

Totodata, s-a actionat si pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii regulilor de circulatie. In cele doua zile, politistii au controlat 35 de societati comerciale tip cafe-bar si discoteca, au legitimat 143 de persoane, dintre care 40 au fost controlate corporal sumar, si au dispersat 4 grupuri de persoane suspecte.

Au fost controlate 79 de autovehicule si verificati 9 agenti de paza. Totodata, politistii au aplicat 18 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 4.650 de lei, dintre care 7 la Legea 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 7 conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 3 la Legea 12/1991 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Comentarii

comentariu

About the Author