Published On: lun, Oct 3rd, 2016

Raziile de weekend ale politistilor continua / Amenzi de aproximativ 7.000 de lei aplicate scandalagiilor

In acest weekend, politistii braileni au actionat in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru linistea si siguranta cetatenilor.

Vineri si sambata, politisti de ordine publica, proximitate, de la rutiera, precum si de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi au desfasurat actiuni atat in municipiu, cat si in judet, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru verificarea modului in care iși desfașoara activitatea societatile comerciale si pentru combaterea infractiunilor savarsite cu violenta.

De asemenea, s-a actionat si pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii regulilor de circulatie.

Astfel, in cele doua zile, politistii au controlat 27 de societati comerciale tip cafe-bar si discoteca, au legitimat 147 de persoane, dintre care 28 au fost controlate corporal sumar, au controlat 67 de autovehicule si au verificat 6 agenti de paza.

De asemenea, au fost efectuate controale si la 6 unitati de invatamant, fiind depistati 17 elevi care absentau.

Totodata, politistii au aplicat 42 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala  de 6.800 de lei, dintre care 19 la Legea 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 19 conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Comentarii

comentariu

About the Author