Published On: mar, oct. 11th, 2016

Probele concursului de ocupare a functiilor de directori si directori adjuncti din unitatile de invatamant preuniversitar din Braila incep astazi

In momentul actual vor concura 129 de profesori pentru 93 de unitati de invatamant. Exista 10 cazuri in care un candidat va concura, in mai multe scoli, pentru functia de director. La cele mai multe licee si scoli exista doi, trei si chiar patru candidati pentru posturile de directori si adjuncti. In mediu rural sunt 15 scoli unde nu s-a inscris nimeni.

La liceele din Braila, spre exemplu, la “Balcescu” vor concura pentru postul de director general profesorii Carmen Botea si Iulian Danielescu, iar pe cel de adjunct doar un singur profesor candideaza, Silvia Petrescu. La “Murgoci” vor concura doar directori actualii: pentru director general, Mihaela Florina Giurca iar pentru adjunct, Florentin Cimpoae.

Astazi este prima zi de incepere a concursului de ocuparea  functiilor de directori si directori adjuncti din unitatile de invatamant preuniversitar din Braila.

Putem preciza ca in perioada de inscriere au fost depuse 148 de dosare, dintre acestea au fost respinse patru datorita faptului ca nu aveau documentele necesre, stabilite de Ministerul Educatiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-