Published On: joi, Oct 13th, 2016

Primaria Braila a platit 23 de miliarde vechi pentru noile autobuze / Braicar isi doreste un interval de 10 minute de asteptare intre autobuze

Parcul auto Braicar s-a marit astazi cu inca 9 autobuze, iar saptamana viitoare lotul promis de primarul Dragomir de 12 autobuze va fi complet. Potrivit directorului Braicar Cornel Sandulescu cele 12 autovehicule au scos din visteria primariei aproximativ 23 de miliarde de lei vechi, fara TVA. Noile autobuze au 11 locuri pe scaune si 10 in picioare si sunt dotate cu climatizare (aer cald si rece), afisaj electronic, sonorizare, 2 camere video in interior, acces facil in autobuz, rampa persoane cu dizabilitati. Principale trasee pe care o parte dintre aceste autobuze vor intra sunt 16 si 17, pentru ca intervalul de asteptare pe aceste trasee sa fie maxim de 10 minute.

Este un mijloc de transport cu posibiliatea de a avea acces si persoanele cu dizabilitati. Autobuzul este echipat cu un motor de 2,3 litri, cu o cutie de viteza mecanica, cu 6 trepte, are istalatie de clima, are afisaj electronic in intrerior si exterior. O sa creasca confortul beneficiarilor calatoriei cu mijloacele de transport in comun dupa ce autpnuzele vor intra pe trasee”, a declarat Cornel Sandulescu.

Mai mult, Marian Dragomir a declarat ca asteapta parerea brailenilor cu privire la noile autobuze. Acesta isi doreste sa afle daca autovehiculele satisfac nevoile cetatenilor, sa stie daca urmatoarele autobuze vor fi asemanatoare cu acestea.

Comentarii

comentariu

About the Author