Published On: mar, Oct 25th, 2016

Politisii pastreaza soselele brailene sigure

Din dispozitia sefului Politiei Romane, chestor de politie Bogdan Despescu, s-a desfasurat o actiune ampla, la nivel national, pentru salvarea de vieti si prevenirea accidentelor rutiere.

In perioada 17-23 octombrie, politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au actionat atat pe arterele din municipiul, cat si pe drumurile din judet, pentru verificarea respectarii normelor rutiere privind regimul de viteza.

La aceasta actiune au participat, zilnic, 25 de politisti rutieri si au fost folosite 10 aparate radar.

Au fost constatate 377 de abateri de la normele rutiere, fiind aplicate sanctiuni contraventionale si retinute in vederea suspendarii 11 de permise de conducere. De asemenea, cu aceasta ocazie au fost constatate si 7 infractiuni, dintre care 4 la regimul rutier.              

Astfel, in ziua de 23 octombrie, politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 41 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 13.850 de lei, si au ridicat in vederea suspendarii 2 permise de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author