Published On: mar, Oct 18th, 2016

PNL Braila si-a ales lista pentru alegerile parlamentare

Dupa o perioada tulbure in care atmosfera din sanul PNL Braila a fost foarte zbuciumata, lucrurile par sa se indrepte spre un fagas normal, dupa ce luni a fost decisa lista pentru parlamentare. Trimisul de la centru, Marian Petrache, care ocupa pozitia de presedinte interimar al PNL Braila, pare ca a rezolvat problema componenta listei pentru alegerile parlamentare din iarna. Astfel, luni seara liberalii braileni s-au intalnit in cadrul unui Birou Permanent Judetean si au finalizat listele de candidati.

Pe primul loc pe listele de candidati pentru Senat se afla consilierul judetean Florin Eugen Cirligea. La Camera Deputatilor, pe locul 1 a fost propusa medicul de familie Antoaneta Ionita. Aceasta are varsta de 46 de ani, iar in trecut a fost sefa la UPU Braila. Pe locul 2 se afla actualul deputat Vasile Varga, iar pe pozitia a 3-a se afla actualul senator si fostul presedinte PNL Braila, Catalin Boboc. Pe urmatoarele pozitii se afla membrii ai organizatiei TNL, printre care si fostul viceprimar Alexandru Danaila.

Pentru a nu mai exista conflicte interne s-a hotarat ca pe lista pentru Senat sa se afla doar membri ai fostului PDL, iar la Camera Deputatilor reprezentanti ai vechiului PNL.

Comentarii

comentariu

About the Author