Published On: mie, Oct 5th, 2016

PND a incheiat protocol de colaborare electorala cu PNL

Presedintele Partidului National Democrat, deputatul Daniel Fenechiu, a semnat, astazi, un protocol de colaborare politica parlamentara si electorala cu Presedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu.

PND devine, astfel, primul partid politic din Romania care a finalizat si parafat un protocol de colaborare electorala cu unul dintre marile partide politice.

Protocolul a fost incheiat avand in vedere importanta alegerilor parlamentare, din perspectiva implicarii revenirii la putere in Romania a fortelor politice clientelare, opuse dezvoltarii si aflate in conflict cu independenta justitiei, precum si necesitatea imperioasa de a prezenta cetatenilor in mod exclusiv candidati competenti, aflati deasupra oricaror suspiciuni, care sa indeplineasca toate criteriile morale si de integritate.

Prin documentul semnat, PND si PNL si-au luat obligatia de a oferi Romaniei, dupa alegerile parlamentare din 2016, un guvern politic stabil, consecvent orientarii ireversibile euro-atlantice a tarii noastre.

Presedintele PND Daniel Fenechiu a declarat ca semnarea acestui protocol reprezinta o recunoastere a potentialului politic al partidului si a aratat ca agenda politica si legislativa a PND va fi continuata si dupa alegerile din toamna acestui an. “Sunt onorat de faptul ca PND este primul dintre partidele politice din Romania care incheie un protocol de colaborare parlamentara si electorala cu PNL. Este meritul miilor de membri PND din toata tara, este meritul tuturor celor care au venit in numele PND avand curajul de a incepe un proiect politic de la zero si a face o politica romaneasca curata, fara compromisuri si fara derapaje. Relatia pe care o construim si consolidam astazi cu PNL este una de durata. Noi venim cu zestrea noastra electorala, dar cel mai important venim cu proiectele si capacitatea noastra de munca. Ii indemn pe toti cei care fac politica, dar si pe cei care se uita cu atentie la politica romaneasca sa fie cu ochii pe PND.” a afirmat Daniel Fenechiu.

Comentarii

comentariu

About the Author