Published On: vin, Oct 28th, 2016

Piromanii din Chercea, porecliti “Gorila” si “Nepo”, au ajuns dupa gratii

Mihaita Iulian Cristovici si Ionut Buzoianu, in varsta de 28 si, respectiv 22 de ani, au fost arestati preventiv pentru comiterea infractiunii de distrugere prin incendiere. Cei doi, cunoscuti sub proreclele de “Gorila” si “Nepo” risca intre 2 si 7 ani de inchisoare, dupa ce in noapte de 10 spre 11 septembrie au incendiat masina unui cunoscut, pentru a se razbuna. Acestia s-au inarmat cu un bidon de benzina si si-au tras gagule pe fata si au dat foc automobilului, punand in pericol locatarii de pe strada Barbu Stefanescu Delavrancea, din cartierul Nedelcu P. Chercea. Chiar daca au avut cagule pe fata politistii au reusit sa-i identifice pe cei doi, dupa ce au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona.

In momentul in care a fost cautat la domiciliu, Cristovici a dat drumul cainilor (unul dintre acestia fiind Rottweiler) si s-a baricadat in casa, in timp ce Buzoianu a refuzat sa dea declaratii in fata procurorului si a judecatorului de drepturi si libertati de la Judecatoria Braila.

Odata cu interventia pompierilor, au fost salvate imobilul de la numarul .., precum si un alt autoturism, aflat in curtea acestuia. Expertiza efectuata in cauza a concluzionat ca incendiul a fost de tip ARSON (incendiere intentionata) si a fost de natura sa puna in pericol alte persoane sau bunuri din zona. Desfasurarea intregului eveniment a fost surprinsa de camerele video ale imobilului in dreptul caruia a avut loc fapta”, precizeaza procurorul de caz.

Comentarii

comentariu

About the Author