Published On: mie, Oct 12th, 2016

Personaj cu dubla cetatenie judecat pentru contrabanda cu tigari

Barbat cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, in varsta de 59 de ani, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de contrabanda cu tigari. Ion Ciumac, domiciliat in municipiul Galati, a fost prins in flagrant, in ziua de 19 februarie 2016.

 

Acesta transporta pe raza comunei Sutesti, cu un TIR marca “Iveco”, din Republica Moldova in Romania, tigari aduse ilegal. In urma unui control asupra autocamionului, oamenii legii au descoperit opt saci din plastic, fiecare continand cate 10 cartuse a cate 10 pachete de tigari marca RITM cu timbrele fiscale de Republica Moldova.

 

Toate  pachetele de tigari au fost ridicate si depuse in camera de corpuri delicte a IPJ. Ulterior, Ion Ciumac, a declarat traseul pe care l-ar fi urmat de cand a intrat in Romania, a precizat ca a descarcat marfa pe care o avea la punctual de lucru al SC “Fier STC” Galati.

Astfel moldoveanul a fost pus sub urmarire penala si trimis in judecata pentru contraband cu tigari iar paguba pricinuita statului roman este de peste 9.000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-