Published On: vin, Oct 28th, 2016

Patru braileni au jefuit un supermarket din Galati

Saptamana trecuta, patru braileni, cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, au jefuit un supermarket din Galati. Trei dintre acestia au fost retinuti si urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva pentru infractiunea de talharie. Politistii galateni si braileni lucreaza impreuna pentru a-l prinde si pe al patrulea brailean.

La data de 20 octombrie, politistii galateni au fost sesizati de angajata unui supermarket din Galati despre faptul ca, in jurul orei 20.10, patru persoane necunoscute au patruns in interiorul societatii si profitand de neatentia vanzatoarelor ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv cafea, bauturi alcoolice, dulciuri etc. Dupa ce persoanele respective au parasit magazinul, una din casiere a plecat in urmarirea acestora, iar in momentul cand i-a ajuns, unul din cei patru i-a pulverizat un jet de spray in zona fetei, dupa care au fugit. In urma cercetarilor efectuate, politistii galateni, cu sprijinul politistilor braileni, au identificat patru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 24 ani, toti din Braila, banuiti de comiterea infractiunii de talharie.

Potrivit IPJ Galati, trei dintre cei patru tineri au fost deja retinuti si urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva. „In urma probatoriului instrumentat in cauza, trei tineri au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru comiterea infractiunii de talharie calificata si au fost introdusi in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Galati, urmand ca in data de 27 octombrie a.c. sa fie prezentati la Judecatoria Galati cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile sunt continuate de politisti pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor patru tineri”, a comunicat IPJ Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author