Published On: lun, Oct 17th, 2016

Niciun weekend fara razii in baruri / Mascatii i-au linistit pe scandalagii

Vineri si sambata, politistii de proximitate, de la rutiera, precum si de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi au desfasurat actiuni atat in municipiu, cat si in judet, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatea societatile comerciale si pentru combaterea infractiunilor savarsite cu violenta.

De asemenea, s-a actionat si pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii regulilor de circulatie. Astfel, in cele doua zile, politistii au controlat 25 de societati comerciale tip cafe-bar si discoteca, au legitimat 146 de persoane, dintre care 74 au fost controlate corporal sumar, au controlat 81 de autovehicule si au verificat 7 agenti de paza.

Mai mult, au fost efectuate controale si la 7 unitati de invatamant, purtandu-se discutii cu factorii de conducere in scopul identificari elevilor problema, fiind depistati 2 elevi care absentau nejustificat de la cursuri, iar alti 10 au fost consiliati si atentionati cu privire la modul de comportare.

Totodata, politistii au aplicat 53 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 20.640 de lei, dintre care 29 la Legea 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 22 conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au retras un certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author