Published On: lun, Oct 24th, 2016

Mascatii au luat cu asalt 26 de cafe-baruri si discoteci si au legitimat 200 de persoane

In acest weekend, politistii braileni au actionat in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru linistea si siguranta cetatenilor.

Vineri si sambata, politistii braileni, impreuna cu jandarmi, au desfasurat actiuni atat in municipiu, cat si in judet, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru verificarea activitatilor comerciale efectuate si pentru combaterea infractiunilor comise cu violenta. Totodata, s-a actionat si pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii normelor legale. In cele doua zile, echipele participante au controlat 26 societati comerciale tip cafe-bar si discoteca, au legitimat 200 de persoane, dintre care 57 au fost controlate corporal sumar, au verificat 104 autovehicule si 12 agenti de paza.

De asemenea, au fost efectuate controale si la 7 unitati de invatamant, purtandu-se discutii cu factorii de conducere in scopul identificari elevilor problema, fiind consiliati si atentionati cu privire la modul de comportare 5 elevi.

Politistii au aplicat 37 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 14.220 de lei, dintre care 19 la Legea 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 12 conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, fiind  retrase 2 certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author