Published On: mar, Oct 25th, 2016

Mascatii au iesit la “vanat” de scandalagii

La data de 23 octombrie, politistii braileni, impreuna cu jandarmii, au actionat in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru linistea si siguranta cetatenilor.

Acestia au desfasurat actiuni atat in municipiu, cat si in judet, in piete si oboare, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru verificarea activitatilor comerciale efectuate si pentru combaterea infractiunilor comise cu violenta.

Totodata, s-a actionat si pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii normelor legale. Echipele participante au controlat 11 societati comerciale, au legitimat 33 de persoane si au verificat 33 de autovehicule.

Politistii au aplicat 15 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 3.450 de lei, dintre care 10 conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 4 la Legea 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol si 1 la Legea 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author