Published On: vin, Oct 21st, 2016

Marian Dragomir: “Vom suplimenta si mai mult circulatia autobuzelor in orele de varf, dimineata, atunci cand ies elevii de la scoala si la ora 16:00, cand se termina programul la serviciu”

In ultima perioada au circulat in mediul online mai multe fotografii, in care se poate observa aglomeratia din autobuzele Braicar la orele de varf. Despre aceasta problema au discutat foarte multi braileni, imediat dupa ce Braicar-ul a prelaut mai multe trasee ale operatorilor particulari de transport in comun, de tip maxi-taxi.

In cea mai recenta conferinta de presa, primarul Dragomir a reactionat la aceste fotografii si a spus ca sunt facute inainte ca noile autobuze sa intre pe trasee. Mai mult acesta a adaugat ca este constient ca parcul auto Braicar din acest moment nu este indeajuns sa ofere un tranport in comun la cele mai inalte standarde, motiv pentru care inca de la inceputul anului viitor se va achizitiona un nou lot de autobuze.

Sunt doua fotografii realizate inainte de intrarea pe traseu a celor noua autobuze de mica capacitate, publicate la un moment dat. Cred ca prin intrarea celor noua autobuze si in momentul in care vor veni si cele trei suplimentare astfel de situatii nu vor mai exista. Dimineata exista o presiune foarte mare pe mijloacele de transport in comun, intr-adever. Am vazut si eu acest lucru! Am discutat cu directorul Braicar, domnul Sandulescu, pentru a suplimenta si mai mult circulatia autobuzelor in orele de varf, dimineata, atunci cand ies elevii de la scoala si la ora 16:00, cand se termina programul la serviciu. Sunt ferm convins ca anul viitor vom face noi achizitii de mijloace de transport de capacitate mica si medie, inca din luna ianurie. Vom avea si mai multe autobuze si conditii mai decente de transport. Principalul lucru este in schimb, ca cetatenii au apreciat faptul ca aceste autobuze sunt noi, ofera conditii decente de transport, exceptie facand orele de dimineata”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author