Published On: joi, Oct 20th, 2016

Marian Dragomir: “Societatea care a depus contestie in ceea ce priveste licitatia asfaltarii strazilor, a avut termen pana luni sa faca apel / Nu stiu daca a facut o noua contestatie”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa s-a readus in discutie problema strazilor din oras, care arata ca de dupa bombardament. Primarul Marian Dragomir a fost intrebat in ce stadiu se afla licitatia pentru asfaltarea si plombarea strazilor din oras. Dupa cum s-a discutat in ultima perioada demararea licitatiei, si implicit, a inceperii asfaltarii stagneaza din cauza unei firme galateane care a depus o contestia in ceea ce priveste licitatia. Contestatia respectiva a fost respinsa de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) . Edilul sef a precizat ca luni, 17 octombrie, a fost ultima zi in care societatea respectiva putea depune o noua contestatie la Curtea de Apel. Mai mult, Dragomir a precizat ca inca nu a fost informat daca a fost depusa o noua contestatie.

“Cei care au depus contestatia care a fost respinsa, in prima faza de catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), au avut termen pana luni, saptamana aceasta, inclusiv, pentru a depune o noua contestatie la Curtea de Apel. Nu stiu daca a depus-o, asteptam si noi sa vedem exact cand ni se comunica”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author