Published On: vin, Oct 21st, 2016

Marian Dragomir si Francisk Chiriac in tandem: “Nu am renuntat la Statiunea Lacu Sarat!”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, primarul Marian Dragomir a fost intrebat despre stadiul in care se afla discutiile referitoare la Statiunea Lacu Sarat. Cu toate ca nu avea in plan sa informeze opinia publica, primarul a spus ca luni va avea o intalnire cu primarul de la Chiscani, Costica Cojea, in care se vor discuta conditiile unei viitoare asocieri. Acesta a subliniat faptul ca nu a renuntat la Statiunea Lacu Sarat.

Luni vom avea o intalnire cu domnul primar Costica Cojea pentru a discuta pe subiectul Statiunea Lacu Sarat. In aceasta intalnire vom discuta despre asociere, despre sentinta data de Curtea de Apel si despre viitorul statiunii. Nu am renuntat la restaurarea statiunii”, a declarat Marian Dragomir.

La randul sau presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac a dorit sa intareasca si el cele spuse de seful municipiului, si anume ca nu isi doreste sa renunte la statiune. Acesta a mai adaugat ca acest lucru se observa si in discutiile purtate cu cei de la CNADNR. Chiriac a insistat foarte mult pentru construirea unui sens giratoriu la intrarea in statiune, deoarece daca in zona respectiva nu ar exista un sens giratoriu, statiunea nu va mai fi atat de vizibila.

Nu am renuntat si nici nu de dorim acest lucru. In plus, cand am avut acea intalnire, la Varsatura, cu cei de la CNADNR, am mers personal si m-am luptat foarte mult pentru sensul giratoriu de la intrarea in statiune. Daca nu ar exista un sens giratoriu acolo, ar fi un lucru rau pentru statiune, pentru ca nu va fi atat de vizibila, cum va fi cu sensul giratoriu, iar accesul in statiune va fi mult mai greoi. Asa ca, domnul primar va da la sfarsit de luna hotararile de consiliu pentru intabularea celor doua sensuri giratorii, cel de intersectia Trei Movile si cel de la intrare in statiune, si speram ca in timp util sa luam toate autorizatiile. Cred ca pana la sfarsitul anului vom avea cele doua sensuri giratorii gata”, a spus Francisk Chiriac. 

Comentarii

comentariu

About the Author