Published On: joi, Oct 6th, 2016

Licitatia pentru asfaltarea si plombarea strazilor stagneaza din cauza unei firme din Galati / Scenariul cel mai optimist: lucrarile vor incepe la mijlocul lunii noiembrie

Primarul Marian Dragomir a declarat ca licitatia pentru asfaltarea si plombarea strazilor din municipiu stagneaza din cauza unei firme din Galati. Aceasta societate a contestat procedura la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, dar institutia a respins cererea. Societatea galateana poate face contestatie in termin de 5 zile, impotriva deciziei CNSC. Daca contestatia va fi respinsa sau daca raspunsul nu va in termenul maxim prevazut de lege, lucrarile vor incepe la mijlocul lunii noiembrie. Bugetul alocat pentru lucrarile de plombare si asfaltare este de 150 de miliarde vechi.

Avem o societate care a contestat procedura, dar a si solicitat suspendarea licitatiei, lucru care ne-ar fi putut aduce grave prejudicii privind inceperea lucrarilor. Cel mai mare castig este legat de faptul ca, ieri(n.r. miercuri), Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a dispus respingerea ca nefondata a cererii. Acest lucru inseamna ca am castigat o prima batalie impotriva celor care ne contesta si ne amana, prin aceste tertipuri, licitatia pentru asfaltare. Ei au dreptul sa faca contestatie, in termen de 5 zile, impotriva deciziei CNSC. Sper sa fie respinsa si noi sa ducem pricedura mai departe. Ma astept ca apoi sa ii conteste si pe cei care castiga licitatia. Contesta de ce nu spunem cantitatile, de ce nu spunem adresa fiecarei gropi, de ce nu spunem suprafata fiecarei gropi. Am putea sa incepem asfaltarea si plombarea la jumatatea lunii noiembrie, in toate cazurile in care se contesta si nu se merge pe maximum termenului prevazut de lege. CNSC nu adat solutia in maximum de termen, ci in a doua zi” a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author