Published On: joi, oct. 27th, 2016

Liberalii braileni si-au depus candidaturile pentru parlamentare la BEJ Braila

Miercuri, liberalii braileni si-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral de Circumscriptie Braila(BEJ). Presedintele BEJ Braila a analizat documentele depuse si a constatat ca sunt in regula, astfel candidaturile au fost inregistrate in mod oficial.

Liberalii intra in lupta pentru alegerile parlamentare cu omul de afaceri Florin Cirligea, cap de lista pentru Senat, urmat de inginerul Gabriela Zullas, Ciprian Terente (director societate comerciala) si de consilierul judetean Marian Sarbu. Medicul Antoaneta Ionita se afla pe prima pozitie pentru Camera Deputatilor, fiind urmata de actualul deputat Vasile Varga, medicul Bogdan Minescu, antreprenorul Catalina Ciocan, contabilul Mariana Zarnescu si medicul stomatolog Alexandru Basno.

Dupa depunerea candidaturilor, Florin Cirligea a declarat ca isi doreste in primul rand o legislatie corecta, care sa le permita intreprinzatorilor romani sa se dezvolte si care sa sprijine afacerile locale. Totodata Antoaneta Ionita a declarat ca isi doreste o schimbare si ca simte ca, prin prezenta ei in Parlament, poate aduce aceasta schimbare.

Comentarii

comentariu

About the Author